2013. szeptember 1., vasárnap

Prológus

Sziasztok! Megnyitja kapuit a második blogom, ez itt a prológusa! Részekre naponta számíthattok, remélem tetszik majd nektek a történetem. Komikat szívesen fogadok, fel is tudtok iratkozni, ott a bloglovin, úgyhogy várlak titeket! *Bia*

Estél már áldozatul a hierarchiának? Egyszer biztosan. Mikor egy idősebb, menőbb diák neked ment a folyosón két matekóra közötti szünetben, vagy ha a srác aki tetszett rád sem nézett, pusztán azért, mert az a másik lány népszerűbb volt. A Benjamin Franklin nevezetű budapesti gimnázium sok-sok diákja ebben a cipőben jár nap mint nap. Fellökik, kinevetik és megszégyenítik őket. Ennek a mindennapos esetnek a magja a 11/a-ban, a legmenőbb, és egyben legnyomibb osztályban található, ahol az arány öt-öt. Alex, a nyomik táborát erősítő srác is áldozatnak mondható. Mit tegyen, ha beleszeret a menő szomszédjába, Emmába? Csöndben tűrjön befelé, vagy hangosan törjön kifelé? Nos, ő az előbbit választotta, azonban minden fenekestül felfordul, mikor korrepetálnia kell a lányt. Vajon lesz elég ereje, hogy félretegye az érzéseit, vagy előbb-utóbb feltör belőle? Csak egy kerítés választja el őket, de vajon elég erős-e ahhoz, hogy megfékezze a srácot? Hogyan reagál Emma minderre, egyáltalán észreveszi a fiú vívódásait? És mi történik, ha erről tudomást szerez a lány barátja, Márk, a suli legmenőbb arca? Megtudod, ha velem maradsz!

Remélem megfogott titeket ez a kis bevezető, holnap jön az első rész!

11 megjegyzés:

  1. szeretjük a shesnextdoort !!!!
    LolaTheUnicorn

    VálaszTörlés
  2. Bia már a prológus is király! Már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon várom az elkövetkezendő részeket! A kinézet is csodás, főleg a fejléc! :) Remélem jó sok olvasód lesz!!!
    Pusziiiii
    STBesty <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, köszi a komit, puszi!!! :))

      Törlés
  3. Szia!

    Tetszik a bevezető, remélem hamar lesz folytatás!
    xo xo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszett, már fent is van az első rész! :)

      Törlés
  4. Biaa jó lett a bevezető!!!!!!!!És látom hogy van egy új olvasod.
    CC

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Reméljük lesz még néhány! :)

      Törlés
  5. Helló!
    Hűű de izgi történetnek nézünk elébe!! :D
    /Lucinda/

    VálaszTörlés